måndag 10 augusti 2009

Hjärnan rullar igång - vi e tillbaka!

Vet inte om ni har märkt det, men Extra är tillbaka. I ställen på stan, spårvagnarna i Norpan, bussarna i Linkan och tågen däremellan. Den här sommaren har vi inte jobbat lika hårt med att fräscha upp den som under förra sommareuppehållet, då vi gjorde om rätt rejält i layouten. Nu har vi nöjt oss med att förnya förstasidan litegrann. Hädanefter är det en stor bild som gäller. Inga textmassor - bara en rubrik med nedryckare. Hoppas ni lockas av det. Det gör vi själva.


Känns lite segt att rulla igång hjärnan efter sju veckor utan tidningsproduktion. Pratade med min sambo nyss som låg på en filt vid Ågelsjön och njöt av augustivärmen. Need I say more om vad jag tänkte?

Nåväl, snart är man inne i lunken igen och ger sig ut på spännande möten med intervjupersoner, redigerar inspirerat och knattrar på med pekfingervalsen på tangetbordet. Idag är jag så kallat mellanpass, vilket innebär halva dagen reporter och halva redigerare. Kvällsjobb till åtta. Kanske går det att ta en sväng till badet vid halv nio...

2 kommentarer:

  1. Äntligen är vi igång! Nya äventyr, nya orosmoln,nya spännande jobb...är det inte fantastiskt?

    SvaraRadera
  2. Ullis, du får livet att låta så enkelt. Härligt.

    SvaraRadera