fredag 3 september 2010

Vännerna hjälper päronen to be

Det är tvättlappar i frotté, skötbord till badrummet, påslakan modell mindre med krokodiler på, minikuddar, tvättservetter, barnolja, madrasskydd mot kiss på villovägar och gud vet allt.

Vi har varit på Ikea och laddat för det som komma skall. När det kommer vet man inte riktigt, men det känns bra att förbereda sig. Lite verkligare då. Och så slipper man dona med en massa saker på slutet, när man kanske knappt orkar röra sig.

Uffes bästa vän Wisam har just blivit pappa. En vecka tidigare än vad det var tippat. Hans Sara födde innan Wisam hann dit. Men allt verkar ha gått bra och nu har det plötsligt en ny liten människa i sitt liv.
Svindlande.

Imorrn kommer mina föräldrar hit. Levererar farmors gamla byrå, som ska rymma vår bäbis kläder och annat. Pappa handy man får också äran att montera skötbordet i badrumskaklet. Bäst så.
Ett stycke spjälsäng har de också med sig. Den har vi fått låna av våra fantastiskt generösa kompisar Karro, Danne och deras snart treåriga finaste Kalle, som även lånat ut en massa kläder och lite andra prylar.

Vagn, babysitter och ännu mer kläder lånar vi av brorsan och hans fru, babyskydd till bilen av Elin och Jens, bärsele av Lina och Max.

Vilka fantastiska vänner och familj vi har!
Tusen tack för er generositet.
Ni är bäst.

=D

2 kommentarer:

  1. Blir alldeles varm!
    Ni väntar på det största som finns.
    Att bli föräldrar.
    Att bli den där mamman, som är den bästa för den lilla bebisen, för han har valt dig till den bästa budbäraren.
    Att bli den där stolta pappan, som finns där, som fumlar med blöjan, men som ändå är så viktig!

    Kramar till er!

    /Thompa

    SvaraRadera
  2. Tack!

    Det sparkar väldigt. I natt var det akrobatik på hög nivå. Blir mer och mer nyfiken på den lille/a människan där inne.

    Längtar efter att få fumla med blöjor!
    =D

    SvaraRadera