tisdag 28 september 2010

Magrapport från ledighetskommittén

Första dan av mitt nya liv började idag. Det som föräldraledig och - förhoppningsvis - snart som mamma till okänt knytte.

Och det känns som att det var i rättan tid. INTE bekvämt att sitta några längre stunder längre. Eller stå. Eller gå. Ligga går bäst, på sidan med kudde under den växande maggen.

Och som den växer. Nu är den över kurvan igen, så det som för en dryg vecka sen uppskattades vara en 2,5 kilos bäbbe, måste ha växt gott sen dess. Märks på vågen också. Hehe.

Blodtrycket var lite bättre idag. Känns naturligtvis skönt.

Tog bussen ner på stan efter Vrinnevibesöket. Hyrde åtta filmer på bibblan, köpte Flimmerfestivalkort och biljetter till premiärrullen "Himlen är oskyldigt blå" till på fredag. Väntar dock med att köpa fler biljetter, man vet ju aldrig...

Inhandlade presenter också. Inte mindre än tre kids i min närhet fyller år den närmsta veckan. Plus en fjärde som föddes för bara två veckor sen, men till honom är presenten redan fixad. =)

Åker "hem" till Etuna på lördag. Sista gången som enbart Dotter på besök. Sen blir man väl förpassad till att vara Barnbarnets mamma, i första hand.

=D

1 kommentar:

  1. Hoppas bebben håller sig inne under festivalen, kanske vi kan se en rulle onsdag kväll? ;-)

    SvaraRadera